Caneló de tonyina amb sabors mediterranis
Francesc GuillametCaneló de tonyina amb sabors mediterranis

Compartir Cadaqués

Cuina moderna i tradicional amb tocs mediterranis es combinen en les diferents ofertes de pica-pica del Compartir
  • Restaurants | Cuina creativa
  • Alt Empordà
Publicitat

Time Out diu

Modernitzar el pica-pica i convertir-lo en tota una experiència gastronòmica. Aquest és el propòsit del Compartir. Amb els amics o amb la família, l’important és gaudir dels platets de la cuina més moderna i de la més tradicional en bona companyia, en un ambient distès i al privilegiat entorn Cadaqués. Des d’una amanida de tomàquets confitats amb crema de parmesà i gelatina de llimona al caneló de tonyina amb gustos mediterranis, un dels plats més característics del restaurant. De postres, els bombons líquids de xocolata amb sorbet de grosella negra o el pastís de formatge amb sorbet de cireres. Compartim?

Detalls

Adreça
Riera Sant Vicenç s/n
Cadaqués
17488
Preu
€€
Horaris
De 13 a 15.45 h. I de 20 a 22.45 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà