Al bell mig del Barri Vell trobem, des de principis de 2015, el Copihue. O dit d'una altra manera: el resultat de la (perfecta) unió entre la cuina xilena i la catalana. Podem trobar des d'un cebiche típic (imprescindible) o una 'leche asada' fins a uns canelons amb carn de vedella o una empanada d'escalivada. Tot i que, si hi aneu, no podeu marxar sense tastar el cebiche dels amants, fet amb salmó, o l'empanada xilena, amb carn picada, panses i olives. Per cert, si sou vegetarians no patiu: també trobareu bones opcions sense carn. A més, fan nits de música en directe.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- General Fournàs, 2
- Girona
- 17004
- Horaris
- Dl. de 11 a 16 h i de 19.30 a 23.30 h. De dc. a dg. de 11 a 16 h i de 19.30 a 23.30
Discover Time Out original video