Dvisi

Un espai gastronòmic que, clarament, queda desmarcat dels clàssics restaurants de cuina marinera que majoritàriament dominen la gastronomia de Palamós
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Baix Empordà
Publicitat

Time Out diu

El Dvisi és un espai gastronòmic que, clarament, queda desmarcat dels clàssics restaurants de cuina marinera que majoritàriament dominen la gastronomia de Palamós. Tot i que aquí també es cuida al màxim el producte de base, en aquest cas el leitmotiv és una carta de plats ideats per compartir i amb l’objectiu d’intentar buscar sempre un petit factor sorpresa i de diversió en el menjar, d’una manera informal. 

Sense menú i amb una carta que canvia cada tres mesos per ser fidel als aliments de temporada, aquest és el camp de batalla que des del 2014 lidera la parella formada per la Laura Vicente i en Jordi Simón (el nom del restaurant està format a partir de la combinació de les primeres lletres dels seus cognoms). Són deixebles del Massana de Girona, d’on diuen que ho han après gairebé tot.  

Per anar fent boca, alguns dels plats destacats són: l’ou a 62ºC, cuit a baixa temperatura, amb cep de pi i parmentier de patata; els llagostins amb tempura negra de calamar i maionesa de pebre vermell; el ceviche laminat amb infusió de llet de coco, ous de tobiko i fruita del temps; o el pop a la gallega fumat al moment amb crema de calçots i olives negres.

Detalls

Adreça
Indústria, 4
Palamós
17230
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 15 h i de 20.15 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà