Ni Messi ni Maradona. El millor d’Argentina és, sens dubte, la carn. I, sobretot, com la tallen i cuinen. Una de les millors opcions per viatjar al món dels bifes, els ‘vacíos’ i la ‘palomita’ és anar al Balcó, a tocar de la plaça Independència. Un restaurant braseria especialitzat en cuina argentina des de 1986. Si bé al principi pràcticament només feien ‘asados’ amb els anys han anat adaptant els plats al gust més internacional. Tot i així, continua essent un dels millors exemplars de cuina argentina de la nostra ciutat. A més, podreu veure en Carlos, el cuiner, cuinant la carn a la brasa just al davant. No hi és sempre a la carta, però si el trobeu no marxeu del Balcó sense provar el ‘rabo’ de bou.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Hortes, 16
- Girona
- 17001
- Horaris
- De dl. a dj. de 13.30 a 16 h i de 20.30 a 23 h. Dv. i ds. de 13.30 a 16 h i de 20.30 a 23.30 h
Discover Time Out original video