El Cabrit
© El Cabrit

El Cabrit

Cuina tradicional catalana i de temporada
  • Restaurants | Catalana
  • Sud
Publicitat

Time Out diu

La cuina tradicional catalana i la de temporada són els trumfos que exhibeix El Cabrit, l'establiment que, l'11 de gener del 1999 van obrir en Narcís i la Mònica, allà on hi havia la mítica pizzeria Ferrari, a peu de carretera, a l'Avellaneda. Des de llavors, la reputació d'aquest restaurant d'ambient acollidor, que té les seves arrels a El Cabrit de Sant Esteve de Llémena, només ha fet que consolidar-se, en part gràcies a l'excel·lència del seu menú diari. Per 13,50 euros disposeu d'un menú completíssim -si a més hi poseu el cafè, 14 euros- composat per sis primers i sis segons a escollir, que combinen sàviament sopes, cremes, amanides, carn, peix i verdures, a la planxa, la brasa o guisats, quatre postres diferents, pa, aigua, vi o refresc. No podreu dir que no us hem avisat.

Detalls

Adreça
Ctra. Barcelona, 423
Girona
17003
Horaris
De dc. a dg. i festius de 13 a 16 h i de 20.30 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà