El Celler del barri vell és el rei de la cuina tradicional marinera. Tota la matèria prima que serveixen venen directament de la llotja de pescadors de Palamós, així que us garantim que si sou amants del peix i el marisc en sortireu entusiasmats.
Les especialitats de la casa són la caldereta de llagosta, el suquet de peix i els arrossos, així que haureu de fer almenys tres visites al restaurant per tastar-los tots.
D’entrada i per una primera vegada, us recomanem fer el seu menú més que complet que consta de cinc plats per compartir (navalles, cloïsses, sepionetes... ) i un magnífic arròs per rematar la jugada.
Si aneu per lliure i tireu de carta, òbviament us heu de demanar un plat de gambes de Palamós o unes bones anxoves (que ep! no són de l’Escala sinó també palamosines).
Si això de la cuina marinera no és el vostre fort no patiu, tenen també plats tradicionals de carn tan contundents com vedella amb bolets o cap i pota.