1. El Ginjoler
    © El GinjolerEl Ginjoler
  2. El Ginjoler
    © El GinjolerEl Ginjoler
  3. El Ginjoler
    © El Ginjoler

El Ginjoler

Un dels millors càterings de Girona
  • Restaurants | Cuina creativa
Publicitat

Time Out diu

La Carme Picas i en Xavier Gubau, es van conèixer en els inicis d’El Celler de Can Roca, quan encara era un annex de Can Roca. Quan van plegar, van muntar un obrador a la plaça de Cornellà del Terri, a Can Comas, propietat del avis de Gubau, on van començar fent els famosos pastissos de la Carmeta, per a bars i cafeteries. Els recordeu? Van agafar molta fama, sobretot a la desapareguda La Torrada,  del carrer Ciutadans. Poc després, a principis de la dècada dels 90, es van embarcar en una nova aventura: El Ginjoler. Una empresa de càterings personalitzats. Una curiositat: han muntat càterings enmig de camps de blat, sense llum ni aigua. Actualment, tenen un restaurant a Sant Feliu de Guíxols i, com us esteu imaginant, des de les instal·lacions de Cornellà ofereixen menjar per emportar. Això sí, s’ha de trucar amb antelació. Dos imprescindibles: el caneló de brandada de bacallà, poma àcida i oli de vainilla i la coca de parmesà, conill, ceba flamejada i olives negres. De llagrimeta. 

Detalls

Adreça
Polígon Industrial Pont-Xetmar E-14
Cornellà de Terri
17844
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà