El Racó d'en Pep

Si no sabeu viure sense carn, feu via cap al Racó d'en Pep.
  • Restaurants | Catalana
  • preu 2 de 4
Publicitat

Time Out diu

Si us apassionen els cargols i perdeu el cap per un bon entrecot, el Racó d’en Pep és el vostre lloc. Un restaurant familiar, de cuina casolana i de mercat, regentat per en Pep i la Joana des de 1994. Al Racó, la carn, sempre a la brasa i km0, és el protagonista. Dos exemples i un de propina que la gent repeteix una vegada i una altra: La galta de porc macerada (sense os), el secret de porc ibèric i el filet de porc a la brasa gratinat amb allioli de sobrassada i mel. I si no sabeu dir que no a un bon dolç, no us podeu perdre el pastís de cremós de formatge i xocolata blanca amb toffee i galeta o el de mousse de xocolata amb crema de llet i cacao. De ben segur que us faran salivar! Tampoc podeu marxar del Racó d’en Pep sense provar els cargols i, durant la temporada, els calçots arrebossats. A més, disposa de carta sense gluten i vegetariana. 

Detalls

Adreça
de Santa Afra, s/n
Sant Gregori
17150
Horaris
De dm. a dg., de 13 a 16 h. De dv. a ds., de 20.15 a 23.45 h. Dilluns tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà