Rissech
Rissech

El Rissech

pollastres fets a la llenya espectaculars en què no pot faltar l'amaniment, marca de la casa, que mantenen en secret
  • Restaurants | A la brasa
  • Oest
Publicitat

Time Out diu

Una mica allunyat de tot, com un bolet, a la llera del Ter, al sector nord de la ciutat, de sobte, apareix la sorpresa! En un petit establiment aïllat, a la vora del GEiEG de Sant Ponç, la Meritxell serveix des de fa 15 anys uns pollastres fets a la llenya espectaculars en què no pot faltar l'amaniment, marca de la casa, i que no revela per mantenir el secret. Només admet que amaneix les peces 3 dies abans de coure-les. Fins i tot l'espera és agradosa per l'aroma de la llenya de roure que crema. Tota mena de carn rostida -conill, costelló, espatlles de xai, ànec...-, també a la llenya, són els complements perfectes del producte estrella d'aquest establiment.

Detalls

Adreça
Carrer Josep Tharrats, 5
Girona
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà