En té tot l’aspecte i de fet ho es: vet aquí un autèntic xiringuito de platja, amb els seus plàstics i les seves cadires metàl·liques i allotjat a una antiga barraca de pescadors. És a la platja d’Aiguablava, molt maca però també tremendament freqüentada a l’estiu, i no pas només per la qualitat de les seves aigües sinó que ens hi juguem el que vulgueu que molts hi arriben seguint l’aroma de la fusta d’alzina que crema al forn de la barraca, i que serveix per coure a la brasa els peixos del dia de les barques de Begur o arrossos de recepta antiga i sense concessions. No és barat, i cal anar amb compte a l’hora de demanar el peix perquè el preu és segons el pes de la peça; no dubteu en fer-la pesar i després decidir-vos. El que ens roba el cor és que tenen el meravellós detall de dur-te l’arròs fins al petit port esportiu d’Aiguablava perquè puguis gaudir-lo sense baixar de la barca.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video