La cuina marinera empordanesa adaptada als nous temps té lloc al Vaixell de Llançà de la mà de la família Calsina, que des de 1947 regenten el restaurant. Peix i marisc de la costa amb elaboracions sòbries per respectar l’essència del producte. Orada a la sal, gall de Sant Pere a la planxa, anxoves salades per ells… Al menú gastronòmic podreu comprovar el toc innovador que posen als plats més tradicionals, com en les croquetes de patates de suquet de peix o la vieira amb crema de nyàmeres, reducció de xoriç i tinta de sípia. Però si pugeu al Vaixell heu d’agafar el timó i optar pel menú de tapes. És pura creativitat, enfocada cada una en un ingredient concret combinat amb dos o tres elements que el potencien. Anxoves amb raïm, parmesà i a la romana; gambes en burger, ceba i cansalada ibèrica; la vaca de l’Albera en carpaccio, formatge artesà i ou de guatlla. El menú de migdia incorpora receptes de mercat, tot fresc i de temporada.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video