Els Estanys Platja d'Aro
Els Estanys Platja d'Aro

Els Estanys

Els plats mariners estrella dels Estanys són l'arròs negre fet amb ceba ennegrida i la fideuà, la millor de Platja d’Aro entre el boca-orella local.
  • Restaurants | Marisc
  • preu 2 de 4
  • Baix Empordà
Publicitat

Time Out diu

Els Estanys és un rara avis únic a tenir en compte dins del gran ventall de restaurants de la Costa Brava especialitzats en arrossos i cuina marinera en general. Només obre en cap de setmana i el més recomanable és apostar pel menú assequible que de segon sempre inclou arròs, paella o fideuà. Sobresurt l’arròs negre, que no és de tinta sinó de ceba ennegrida, i la fideuà marinera, la millor de Platja d’Aro entre el boca-orella local. 

A banda de la cuina tradicional dels restaurants de costa, els Estanys pot presumir de ser l’únic restaurant de Platja d’Aro, i segurament de la Costa Brava, especialitzat en cuina alemanya. La llarga amistat de la família que regenta el negoci amb un cuiner alemany ha fet que s’incorporin a la carta una trentena de plats representatius d’aquest país, com el braó rostit a l’estil de Munic o el kassler, filet de porc en salaó i fumat, elaborat amb diversos acompanyaments autòctons. A més a més, si vas en grup, una altra bona opció és l’extensa carta de fondues.

Detalls

Adreça
Av. de S’Agaró, 119
Platja d'Aro
17250
Horaris
Caps de setmana de 13 a 16 i de 20 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà