Una de les cassoles més clàssiques de la ciutat de Girona és la de can Coll. Amb més de 50 anys als fogons, els guisats d’aquest hostal són espectaculars. Us tractaran com si estiguéssiu a casa. Tastareu l’escudella i carn d’olla més tradicional, els dimarts i els dissabtes; i l’arròs a la cassola, ben sucós, els dijous, com és habitual. Si la sopa no és el vostre fort, els dissabtes podeu optar per vedella amb bolets o galtes al forn. No hi entenen de cartes però el menú diari canvia cada dia. A tocar del Museu del cinema, la Rambla i el barri vell, senyaleu l’Hostal Coll com un punt més a fer parada en la vostra ruta gironina.
Girona és sinònim de bona cuina. Deambulant pels carrers de la ciutat, topareu amb una gran quantitat d’establiments que ofereixen una oferta gastronòmica de qualitat. N’hi ha per a tots els gustos i les butxaques. Us presentem una llista dels millors, des dels clàssics que no us podeu perdre fins als més punters quant a innovació culinària.