Els Tinars

Els Tinars

Cuina catalana feta amb productes de proximitat i de temporada
  • Restaurants | Cuina creativa
  • Est
Publicitat

Time Out diu

Des d’una masia situada al peu de les Gavarres, els germans Gascons assumien el repte de posar al dia la cuina catalana elaborada amb productes de proximitat i de temporada. Tasteu el llobregant blau (llamàntol), cuinat amb ingredients tan singulars com el tomàquet, l’alvocat o el fonoll, juntament amb cítrics i una maionesa de coral –la massa que té al cap–. Us adonareu que el repte està més que superat! De fet, una estrella Michelin els abona des de 2008. Però si encara no esteu prou convençuts, observeu la combinació de la tòfona negra i la salsa de mantega amb els nyoquis melosos de patata. A les carns, admirareu l’actualització que fan del típic entrecot a partir de bou gallec a la brasa de carbó, polenta, carxofes i cebetes. DÚNIA

Detalls

Adreça
Carretera de Sant Feliu a Girona, Km 7,2
Girona
17240
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà