Fonda Xesc

Ressenya

Fonda Xesc

4 de 5 estrelles
A la Fonda Xesc treballen amb l’estacionalitat dels productes per elaborar plats de cuina catalana. Poca cocció, feta al moment i plats poc carregats.
  • Restaurants | Catalana
  • preu 3 de 4
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

A la Fonda Xesc treballen amb l’estacionalitat dels productes per elaborar plats de cuina catalana. En Francesc, el xef, va començar a aprendre de cuina amb la seva mare a la fonda. Alguns dels plats que ja feien en aquella època encara es mantenen més de 25 anys després, com l’imprescindible conill amb escamarlans. El mar i muntanya és, precisament, una de les seves especialitats. Fan també uns peus de porc amb sobrassada i espardenyes o uns pèsols i espàrrecs de marge amb el peix del dia i suc de rostit. Les premisses a l’hora d’elaborar la seva cuina són tres: poca cocció, feta al moment i plats poc carregats. Una fórmula, premiada des de 2009 amb una estrella Michelin, que apliquen també a altres creacions com ara l’arròs amb espinacs i tòfona, les carxofes amb cansalada, coriandre i alls tendres o, de postres, la xocolata negra amb regalèssia i eucaliptus (típic de la zona).

Detalls

Adreça
Pl. Roser, 1
Gombrèn
17531
Horaris
De dt. a dg. de 13.15 a 15.15 h. Dv. i ds., de 20.30 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà