Hostal Sa Rascassa és la història de l’Oscar i la Merche. Una parella que vivia a Barcelona amb les seves filles i, tot i que tenien una (bona) feina fixa, volien canviar de vida. Deu anys després va aparèixer Sa Rascassa: Una casa al·lucinant (primer havia estat privada, després un casal de colònies i finalment, un centre de busseig amb restaurant i habitacions) al bell mig d’una de les cales més boniques de la Costa Brava: Aiguafreda. Corria l’any 2002, ells acabaven de complir quaranta anys i, tot i que no tenien experiència en hostaleria i restauració, van decidir vendre-ho tot i venir a viure a Begur. I el temps els hi ha donat la raó: Sa Rascassa s’ha convertit no només un restaurant i hotel impressionant (i tranquil!) també en un dels millors locals on menjar bon peix a la Costa Brava. Si hi aneu, doneu un cop d’ull a la pissarra i opteu pel peix de temporada. Si pot ser, a la planxa. La seva especialitat. Sa Rascassa és, també, un espai idíl·lic on fer una copa a la fresca ja que a l'estiu ofereixen un xiringuito a primera línia de mar: El Vermut.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video