Diuen que Salvador Dalí acudia sovint a trobar-se amb amics i coneguts al Celler de ca la Teta del restaurant Duran, el seu racó preferit. De fet, avui en dia és un dels punts turístics del recorregut pels llocs de Figueres que freqüentava el pintor. De la típica fonda antiga a un restaurant de cuina catalana referent de la capital altempordanesa. El Duran ha sabut adaptar-se als nous temps amb una carta moderna i creativa basada en productes de temporada i de proximitat. Per exemple, les làmines de carxofes de Vilabertran a la planxa, les garotes de mar gratinades amb branques de l’Albera i poma verda, els medallons de rap amb gamba i cloïsses a l’estil de Cadaqués o l’espatlla de xai de Sant Climent rostida a l’antiga, patata i ceba. Tenen un menú setmanal que incorpora plats tradicionals, com el platillo de conill amb cargols, i de la cuina de mercat més actualitzada, i un menú degustació que canvien segons l’estacionalitat.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video