El tàndem Pau i Anette és la clau per entendre la cuina de platets que posen en marxa al Korpilombolo. Ell empordanès, ella originària del poble suec que posa nom al restaurant. Evidentment, això es nota en les seves creacions. Traslladats fa pocs anys en un local més petit del centre de l’Escala, aquesta parella proposa una cuina de mercat divertida i creativa que manté sempre el punt nòrdic marca de la casa. Es nota en el carpaccio de ren fumat o en el salmó marinat, clàssics que continuen mantenint a la carta. A la secció creativa, l’escudella sòlida, que es menja amb forquilla i ganivet amb tots els ingredients dins; o la parmentier de romesco amb calçots trossejats. A l’apartat empordanès, un pa amb tomata amb xocolata que recorda els berenars de quan érem petits, o unes sardines a la brasa amb pa amb tomata i raïm. El pa és precisament un altre segell d'identitat ja que el fa ells mateixos.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video