Els bisbalencs treballadors i la gent de pas a la Bisbal són afortunats de tenir un restaurant com la Cantonada on poder menjar un menú entre setmana en temps record per tornar ràpid a la feina però sense que es noti la pressa. I aquesta dolça sensació és gràcies a un local acollidor i un menú ajustat però de qualitat, amb plats diferents cada dia.
Després de molts anys lligat a un matrimoni bisbalenc molt vinculat a la ciutat, l’Assumpta i en Rafael, des de finals del 2015 està regentat per una altra parella, en Xavier i la Susana, vinguts de Barcelona i que han sabut seguir amb el mateix esperit i èxit d’abans.
La cuina de la Cantonada és honesta, sense artificis, amb la seguretat de qui cuina amb bon producte de proximitat. Però això no vol dir que tot es redueixi a cuina catalana, sinó que la passió viatgera dels propietaris fa que els plats s’impregnin de cuines de tot el món, sense extravagàncies.
Al cap de setmana també hi ha menú i el restaurant s’emplena de famílies i amics. Feu especial atenció als postres casolans, senzills però on s’hi nota l’experiència d’en Xavier d’haver treballat durant dos anys en un obrador de pastisseria tradicional.