Fondue
© 1eyeshutFondue

La Formatgeria de Llívia

Un dels restaurants més tradicionals de la Cerdanya
  • Restaurants | Catalana
Publicitat

Time Out diu

En una antiga fàbrica de formatges, al bell mig de la Cerdanya, trobem des de finals dels 90, La Formatgeria de Llívia. Un dels restaurants amb més tradició de la zona. La cuina, dirigida per Jordi Valero, opta per una cuina de muntanya amb pinzellades de creativitat i modernitat. Respecte pel producte i innovació en la cocció i combinació de textures. Els plats més demanats són, sens dubte, les fondues i raclettes. Tres imprescindibles: la fondue de ceps, la de camembert i un filet de bou cuinat a la pedra. 

Detalls

Adreça
Pla de Ro s/n Gorguja
Llívia
17527
Horaris
De dl. a dg., de 13.15 a 15.15 h i de 20.15 a 22.15 h. Tancat dm. i dc.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà