1. Filet de vedella de Girona rostit amb gingebre i taronja, bledes de Rupià saltades amb ametlles i pinyons
    Filet de vedella de Girona rostit amb gingebre i taronja, bledes de Rupià saltades amb ametlles i pinyons
  2. Raviolis d'escamarlà
    Raviolis d'escamarlà
  3. La Gruta
    La Gruta

Ressenya

La Gruta

5 de 5 estrelles
Alta gastronomia a preus de bistrot. Treballen tant com podem el Km0 i el producte ecològic. Cuina francesa però mediterrània.
  • Restaurants | Francesa
  • preu 2 de 4
  • Alt Empordà
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

En Fabrice i la Montse van trobar l’oportunitat i la situació geogràfica ideal per desenvolupar la cuina que ja feia anys que practicaven a altres restaurants. El bon producte de l’entorn tancava el puzzle i així veien néixer la Gruta. Van importar el concepte bistronomia que apliquen els xefs formats amb grans tòtems de la cuina quan decideixen obrir el seu propi restaurant sense disposar de gaires recursos i que tant ha triomfat a París: alta gastronomia a preus de bistrot. Treballen tant com podem el Km0 i el producte ecològic. Cuina francesa però mediterrània, amb la qual cosa desterren l’excés de cremes de llet o mantega, més atlàntics.No són de grans clàssics a la carta. Prefereixen canviar de menú cada dia i de carta, cada tres mesos.

Detalls

Adreça
Pintor Enric Serra, 15
L'Escala
17130
Horaris
Migdia: de 12.30 h a 15.30 h. Nit: de 20 h a 22.30 h. Dg.i dll. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà