Ressenya

La Penyora (TANCAT)

4 de 5 estrelles
Art i gastronomia van agafats de la mà a la Penyora. La Penyora és un local molt freqüentat per artistes. Als fogons, cuina de mercat de base catalana.
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Centre
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Art i gastronomia van agafats de la mà a la Penyora. És el projecte d’en Lluís Llamas, que des de fa molts anys munta exposicions al seu restaurant-sala d’art. “Som bohemis”, diu. Sí, són bohemis i atrauen bohemis. La Penyora és un local molt freqüentat per artistes. Les parets, plenes de muntatges i quadres, ho demostren. Als fogons, cuina de mercat –en Lluís surt a comprar cada dia–, de base catalana però amb influències franceses i del sud-est asiàtic. Tant podeu menjar-hi un tataki de tonyina amb algues macerades com una tripa amb cigrons ben nostrada. Carxofa escalivada farcida de verdures amb fetge gras, orada al fum de romaní, cruixent de peus de porc gratinat, etc. Una cuina de marca personal que també es nota en el menú diari que fan els migdies.

Detalls

Adreça
Nou del Teatre, 3
Girona
17004
Horaris
Dl., dc., dj., dv. i ds. de 13 a 16 h i de 20 a 24 h. Dg. de 13 h a 16 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà