Pizzes, pasta fresca i seca i risottos, el trio per excel·lència de qualsevol restaurant que es declari italià fins a la medula. A la Piccola de Girona ho trobareu tot. Ideal per a un d’aquells dies en què somies en una pasta ben feta. La voleu farcida? Doncs en tenen de bolets, de formatge provola i speck (pernil curat), de gorgonzola i nous, de carn, de ricotta i espinacs, de salmó i de peix. Ah! I no es descuiden de la lassanya, de carn o de verdures, ni dels canalons, de carn o d’espinacs. Pel que fa a la pasta seca, la podeu combinar amb infinitat de salses, com ara la bolonyesa, l’arrabiatta (sigueu atrevits!), la carbonara o als quatre formatges, entre d’altres. Parlem-ne de la llista llarga de pizzes fetes al forn de llenya que, si ho voleu, us podeu endur a casa! Sense oblidar-nos dels risottos tan sorprenents com el de crema de taronja. Sereu capaços d’escollir un sol plat?
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Migdia, 89
- Girona
- 17003
- Horaris
- De dl. a dv. 13 a 15.45 h i de 20.30 a 22.45 h. Ds. de 13.30 a 16 h i de 20.30 23.30 h. Dg. de 13.30 h a 16 h.
Discover Time Out original video