La Proa pot semblar un restaurant més de cuina marinera, i ho és, però també té una popa al darrere, més amagada, que sobresurt especialment durant el menú de cap de setmana, un pèl més elaborat. És cuina catalana de temporada però feta i presentada amb gràcia, amb plats que van i vénen de la pissarra. Com els calamars farcits de bolets; el caneló de brandada de bacallà; la terrina freda de seitons i pebrot del piquillo; les carxofes amb faves, espàrrecs i tires de sèpia; o els raviolis de verdures amb cues de gambeta.
Entre setmana hi ha un menú més assequible que intenta seguir la mateixa filosofia, i la clientela habitual és una mescla entre el treballador que busca menjar bé durant la pausa del migdia i aquell matrimoni que, de tant en tant, es permet el luxe d’anar a fer una bona graellada de peix i marisc. Està situat just davant la llotja de Sant Feliu, així que el peix blau -que és el que pesquen les barques ganxones- és d’allò més fresc. La resta ve del port de Palamós.