Entre grans extensions de vinya, treu el cap la Reina de Port-Lligat. El xef de la casa, en Rafel Pell, ha passat per les cuines dels regnes més grans, on ha après les tècniques dels cuiners de més renom. Ell, però, ha seguit el seu propi mètode a l’hora de treballar: el producte mana davant la tècnica i encara millor si és de proximitat. La carta de la Reina, se centra en el receptari de cuina catalana, però hi afegeix tocs de la cuina oriental i francesa i molta creativitat. Fred-calent de peus de porc amb cua de bou, xai de l’Empordà caramel·litzat amb peres de Sant Joan, llobarro de Roses amb pastes farcides, etc. Continuem amb la crema de tomàquets amb alfàbrega i gelat de mostassa dolça o el filet de vedella marinat a la paella amb arròs de sépia i ceps. Com no podia ser d’una altra manera, la DO Empordà domina el celler on també tenen cabuda altres referències. Reserveu, aquesta experiència per als sentits només té lloc per a 20 persones.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video