La Rodona

Sal, pebre, farigola, sajolida, llimona i un pensament de greix de porc és la barreja que duen els pollastres que fan les delícies de la clientela de La Rodona
  • Restaurants | A la brasa
  • Eixample
Publicitat

Time Out diu

Santa Eugènia és un dels barris més poblats de la ciutat i compta amb diversos establiments de menjars cuinats o rostisseries. El 1998, el sector de la Rodona la família d'en Jaume Puigdevall hi van obrir la rostisseria que porta el nom del lloc. Les seves dues especialitats són els pollastres a l'ast i l'arròs. En Jaume fa el pollastre a gas per comoditat i perquè li permet controlar la cocció. Sal, pebre, farigola, sajolida, llimona i un pensament de greix de porc és la barreja que duen els pollastres que fan les delícies de la seva clientela que, segons explica, s'estima més que el gènere estigui 'tirant a cuitet'. 

Detalls

Adreça
Avinguda Santa Eugènia, 61
Girona
17005
Horaris
Dc. a dg. de 10 a 15.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà