laBalma és la història d’un coratjós apassionat de la restauració, en Toni Marín. De professió fisioterapeuta, compaginava la feina amb una inversió a un restaurant de Matadepera fins que, fruit de la marxa del cuiner, va decidir deixar-ho tot, posar-se als fogons ell mateix i obrir el restaurant de la seva vida a Blanes.
Darrere del passeig i amagat de la primera línia de mar i dels guiris a l’estiu, sobretot juga amb un menú entre setmana, i un altre de cap de setmana, a partir d’una cuina de temporada i de mercat on els plats no duren més de quinze dies a la pissarra. Un ritme accelerat per un petit restaurant de només 25 places però que ha sabut seduir un públic majoritàriament local i educat en el paladar, que repeteix perquè sempre hi descobreix coses noves. A en Toni li agrada buscar un punt diferencial al receptari tradicional. Per exemple, un plat de llenties estofades es pot transformar en una crema de llenties amb cloïsses i espuma de xoriço. Una petita sorpresa cada dia.