És una de les marisqueries més famoses de la contrada. La història de la marisqueria Xaco comença l’any 1988, quan en Xaco va obrir una peixateria que, poc després, va esdevenir un restaurant. El local s’ha redissenyat i el negoci s’ha remodelat en diverses ocasions, però hi ha una cosa que no ha canviat: la cuina. L’essència del Xaco continua essent el producte. De qualitat i km 0. Al mateix menjador, de fet, hi ha una parada de peix i marisc que es renova dos cops al dia, i són els mateixos clients els que decideixen quina peça volen menjar. Tenen, principalment, peix de palangre, d’arrastre, de roca, de platja i algun de fons sorrenc, com el rapet. La seva especialitat, més enllà del marisc, és el peix a la planxa i plats mariners com l’arròs caldós, el suquet i, sobretot, la sarsuela. Això sí, no podeu marxar sense provar l’Espardenya. Tot, per cert, acompanyat d’un bon vi del celler.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video