El Nelson és allò que en diríem un restaurant per a la working class, tal qual. A prop de l’estació de trens i autobusos de Girona, matina per servir els esmorzars als gironins que opten per començar el dia amb entrepà, cafè i diari. Embotits, formatge i pa de Casa Moner, una fleca amb botigues a tot Girona que produeix el pa amb farines ecològiques. Un cop enllestit el primer àpat del dia, ja es preparen per als menús de migdia. Fan cuina mediterrània i canvien els plats diàriament. 8 primers i 8 segons a escollir. Hi inclouen molta verdura i peix fresc a la planxa. De fet, formen part del programa AMED, un segell que atorga la Generalitat per a la promoció de l’alimentació mediterrània. Amb tot, també hi tenen cabuda plats més guarnits com les fideuàs, els arrossos o alguns guisats tradicionals, com els peus de porc amb salsafins, el conill a la caçadora o al forn amb allioli trencat. Tingueu en compte, si rondeu per Girona, que els dissabtes també fan menú.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video