Si hi ha algú que pot fer-li ombra als italians a l'hora de preparar la pasta, sens dubte són els asiàtics. Ja siguin noodles, udon, ramen... la pasta asiàtica no hi té res a envejar als spaghettis, raviolis i macarrons. Aquí teniu 6 locals imprescindibles per deixar la forquilla i agafar els 'palillos'!
Quan va néixer l’Udon, la idea d’obrir un japonès que no servís sushi semblava lleugerament kamikaze. El temps ha demostrat que l’Udon no s’equivocava quan va apostar per aquest concepte de slow food fast: una base d’udon (tallarines japoneses) amb diferents acompanyaments i una bona relació qualitat-preu.
Amanides d’algues, ramen, udon, yakisobas o combinats de maki i nigiris. Són algunes de les delícies japoneses que podeu trobar al Sushi Bar. La seva matèria primera és fresca i el peix, que podreu veure vosaltres mateixos si entreu al restaurant, presenta un color extraordinari. No estan, només, especialitzats en pasta però un dels plats estrelles és, sens dubte, els Yaki Udon amb salsa de prunes i tonyina. Per llepar-se'n els dits!
Deixeu l’estrès a casa i aneu a relaxar-vos davant del mar. La Calma, arran de platja, es declara restaurant chill out. I és ben bé això el que transmet, un ambient distès i tranquil. S’hi pot fer menú de migdia però convida molt a anar-hi amb amics o en família i assaborir aquelles llargues sobretaules amb calma. Una carta justa però molt variada i atrevida la de la Calma. Com la sopa freda de taronja i pastanaga, que revitalitza qualsevol assolellat, o el bacallà fregit, cremós de morcilla i vinagreta de canonges. Té tocs orientals representats en els noodles yakisoba, verdures i llagostins o la tonyina en sashimi. També trobareu els clàssics steak tartar, calamars a l’andalusa o patates braves o croquetes. El celler és extens i de caràcter empordanès principalment. Acompanyeu la calma amb un cocktail de la casa, de fórmula secreta, o un gintònic dels que preparen fins a altes hores de la nit.
Discover Time Out original video