És un dels restaurants més mítics i amb més història de Sant Antoni. La seva història comença l’any 1865, quan Fernando Vilardell compra la casa que posteriorment el seu fill, Ramon Vilardell, converteix en un cafè. Un cafè conegut com a Can Vilardell, concorregut per la gent del poble. L’any 1963 el nét de l’avi Ramon, en Joan Ferrer Vilardell, conjuntament amb la seva dona, Hilda Clarà, converteixen el bar en un restaurant: Refugi de Pescadors. Un establiment d’ambientació clarament marinera i cuina catalana i marinera tradicional. El peix i el marisc és de la badia de Palamós i es manté viu gràcies als vivers que tenen en el mateix restaurant. Els plats més demanats de la casa, per cert, són l’arròs caldós amb llamàntol, la cassola de fideus amb escamarlans i sípia i, evidentment, la mariscada. Això sí, no podeu marxar del Refugi sense provar l’especialitat de la casa: el llobarro al fonoll. De llagrimeta.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video