Restaurant Can Roquet

Un restaurant situat a les Gavarres que fusiona cuina francesa i catalana.
  • Restaurants
  • Baix Empordà
Publicitat

Time Out diu

Aquest restaurant seria visita obligada només per la seva increïble situació a Romanyà de la Selva que fa de la seva terrassa un balcó a sobre de les Gavarres. Però si a sobre hi afegim que menjar-hi és una experiència gastronòmica transformadora, us acabeu de quedar sense excuses per no visitar-lo.

Els seus amos, belgues, han sabut portar fins aquesta antiga masia del segle XVII una interessantíssima fusió de cuina catalana i francesa, on hi destaca sense cap mena de dubte el seu amor pel foie gras i la seva extensa carta d’ostres, que tant podeu demanar al natural com condimentades de diverses formes.

Tenen també plats de carn o de peix amb una matèria prima de qualitat, una presentació sempre impecable i una selecció extensa de vins on hi destaquen els productes de la zona.

Dir-vos que el servei de sala està a l’alçada de la gran feina que fan des de la cuina i que evidentment tot això té un preu. Però com diuen en castellà, “sarna con gusto no pica”.

Detalls

Adreça
Plaça de l'Esglèsia
Romanyà de la Selva
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà