Es Portal Hotel Gastronòmic és un oasi al bell mig de l’Empordanet de Pals digne de qualsevol portada de revista. L’entorn és espectacular i la cuina i el servei del restaurant s’han hagut de posar al seu nivell amb un concepte gastronòmic basat en el producte de mercat i un fons tradicional, però amb un toc modern que fa que et sorprenguin a cada plat.
En Joan Carles Sánchez és el xef al capdavant d’aquest elegant projecte que treballa dia a dia per reivindicar la cuina de territori per mitjà de productes quilòmetre 0 tan explosius com el mític arròs de Pals o l’angula del Ter, o exquisideses com el foie o la tòfona. Si voleu saber què no us podeu perdre, la resposta és fàcil: la carta d’arrossos i rematar l'àpat amb el seu espectacular tiramisú empordanès.
Si acabeu encantats amb l’experiència podeu planejar tornar-hi i allargar l’estada tot fent un cap de setmana de relax, ja que a banda de restaurant, la masia que l’acull és també un hotel de la Costa Brava d’aquests que val la pena visitar.