No esteu cansats d’anar sempre als mateixos japonesos i de demanar sempre el mateix? Sushi, ramen o yakisoba. I per picar, unes gyozas. Per sort, a l'Empordà hi ha xefs que busquen altres vies i ens recorden que la gastronomia japonesa és un món inabastable, que, tot i que està molt bo, hi ha vida més enllà del sushi. Aquests són els japonesos que ens encanten de l'Empordà. Ita dakimasu!
A aquesta antiga nau industrial hi trobem condensat tot el que podríem considerar Estil Empordà Segle XXI. Enormes taules rescatades de cases pairals i recuperades per posar-les en una gran cuina o un ombrívol porxo, peces que mesclen el passat industrial i rural de la zona a través del ferro i la pedra, un diàleg constant a cada peça entre la tradició i la modernitat... Cada peça de mobiliari o decoració d’aquest espectacular showroom d’interiorisme té respiració pròpia, un caràcter dibuixat entre les vetes de la fusta, o el pes del temps en el seus materials reciclats. A l’Empordà hi ha molts antiquaris, però pocs llocs on podem aprendre tan sobre com una peça antiga i restaurada amb gust i cura pot donar un twist a tota una casa. A més, si la visita s’allarga, al recinte també hi ha un restaurant que ofereix una fusió espectacular entre la cuina catalana i la japonesa. Dos imprescindibles: el maki 'Bòbila' de plàtan, llagostí i sèsam i el tataki de salmó. Per llepar-se'n els dits.
Discover Time Out original video