Atenció a tots els amants de la bona brasa: s’ha obert un nou temple a Palamós! És ni més ni menys que el restaurant Sant Grillat, que quan es tracta de cuina al grill no té rival.
Podeu menjar-hi tant carn, com peix o verdures preparats al punt de cocció que més us encaixi. Us recomanem molt especialment el pop a la brasa i la suculenta ventresca de tonyina que és un pecat. Tots els plats es serveixen acompanyats de patates al caliu o fregides. Si agafeu aquestes últimes, prepareu-vos per patir dos infarts consecutius perquè els cambrers vindran amb un carro ple de salses per acompanyar-les que us posarà els ulls com taronges.
Es nota que és un local nou i que vol destacar perquè només d’entrar ja us donarà bon rotllo. La decoració està cuidada fins al darrer detall i compta amb un toc xic i atrevit que us farà sentir a gust des del primer minut. La cuina és oberta i des de les taules podreu espiar els cuiners i observar amb quina traça fan anar les brases.