Va començar com a xiringuito especialitzat en paelles en una localitat, Cadaqués, que en aquell moment no anava sobrada d'arrosseries. La resposta va ser tan bona que el 2013 Ses Paelles va obrir les portes com a restaurant amb una filosofia clara: oferir arrossos exclusivament de peix, amb un arròs de garota excepcional que va brillar especialment des dels inicis. De llamàntol, d'escamarlans i gambes, de peix del dia, de xipirons i gambes... Els arrossos de Ses Paelles, tots sense ceba, són un homenatge al peix i el marisc fresquíssims, i conviuen amb entrants que van des del carpaccio de gambes i cruixent d'ibèric a les escames de salmó amb tomàquet. Les croquetes casolanes de sèpia, bacallà o calamar també són imprescindibles d'un restaurant que obre els caps de setmana a partir de Setmana Santa i ininterrompudament de juny a setembre.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Miquel Rosset, 13
- Cadaqués
- 17488
Discover Time Out original video