Només d’arribar al Sol Blanc al·lucinareu amb el lloc, sembla sortit d’una revista! El restaurant està situat en una masia esplèndida (que també es hotel) envoltada de jardí i amb un porxo que dóna per mil i una celebracions i que us oferirà una vista fantàstica de Pals.
Al restaurant s’agafen tant a pit la filosofia del producte quilòmetre zero que fins i tot tenen un corral i conreen alguns dels aliments que després serveixen a taula en delicioses receptes. Ho complementen amb la seva generosa oferta de peix i marisc tan frescos que gairebé salten al plat i d’arrossos de Pals fets amb molt de mestratge. La carta compta amb plats tradicionals com els infal·libles macarrons gratinats de l’avi Joan, els canelons rostits a l’estil de l’àvia o l’arròs a la cassola i d’altres de més moderns i arriscats com la crema de ceps, ou i brioxe o el pastís de formatge en deconstrucció. A banda, cada setmana afegeixen nous suggeriments que us faran venir salivera.
Si sou una bona colla, recordeu el nom d’El Sol Blanc ja que tenen espai suficient per acollir grans esdeveniments i menús especials per grups.