En una punta de la platja del Racó, just a la frontera entre els termes de Pals i Begur, t’espera el Solimar a primera línia de mar. És un lloc ideal per acabar d’arrodonir un assolellat dia de platja amb un bon arròs per dinar. Centrat en arrossos i peix, aquí es practica una cuina sense pretensions, de cara a barraca i amb preus ajustats per a totes les butxaques. L’ambient és familiar i a l’estiu no s’hi cap. Per tant, si no vols espatllar un fantàstic dia de platja, reserva-hi taula amb antelació.
Tota l’oferta és a la carta i, tot i ser un restaurant de mar, curiosament l’arròs que més triomfa és a la cassola amb costelló i salsitxa, però també el de llamàntol i la paella de marisc. Quant a peix, una bona opció és el llobarro a la sal o al forn. I si ja ets el que se’n diu un client habitual, pots trucar uns dies abans i demanar el peix que voldràs menjar, encara que no estigui a la carta, perquè te’l cuinaran per encàrrec de la manera que vulguis.