Ressenya

Trull d'en Francesc

3 de 5 estrelles
No només de peix viu l’Empordà. Això és el que deixa clar el Trull d’en Francesc amb la seva carta, una mostra clara de la cuina més tradicional empordanesa.
  • Restaurants | Catalana
  • preu 2 de 4
  • Alt Empordà
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

No només de peix viu l’Empordà. Això és el que es proposa deixar clar el Trull d’en Francesc amb la seva carta, una mostra clara de la cuina més tradicional empordanesa elaborada principalment a partir de carns de la comarca o de les dels voltants. L’ànec n’és el protagonista. La cuixa la fan rostida ben cruixent, el magret a la brasa i el fetge (foie) en terrina o a la paella (poêle) amb poma confitada i salseta de cabernet sauvignon. L’actor secundari és el porc del qual, al Trull, també ho aprofiten tot. Dos exemples que us faran salivar: galtes rostides al forn i platillo (com sempre s’han anomenat a l’Empordà els plats de carn guisada) de peus de porc amb sípies. I perquè vegeu que els tiberis tradicionals poden ser innovadors, no us perdeu el carpaccio de peus de porc tebi amb foie i vinagreta d'olives. A la brasa també hi couen el xai i el cabrit empordanès i l’entrecot de bou de l’Albera de 800 g., tan sols apte per a campions! Menció especial per a l’apartat de peixos, on destaca el bacallà. La carta de vins i caves té principalment empremta DO Empordà. Ofereixen diversos menús que adapten segons l’època de l’any.

Detalls

Adreça
Pl. de l'oli, 1
Boadella d'Empordà
17723
Horaris
De dc. a dg. de 12.30 a 15.30h i de 19.30 a 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà