canya i tapa

Els dijous, tapa i beguda per 1,95 euros!

33 locals de Nou Barris participen a la ruta de tapes Pinxu-Panxo, on cada dijous de 19 a 22 h podreu tastar tapes a molt bon preu

Publicitat

Els locals de Nou Barris també s'apunten a la tendència d'oferir un dia a la setmana tapes i begudes a preus assequibles. Des del 6 de març i fins a final d'any, tots els dijous de 19 a 22 h teniu una cita a la ruta de tapes Pinxu-Panxo, on podreu tastar una tapa i una beguda (canya, got de vi o aigua) per només 1,95 euros. Hi participen 33 bars i restaurants, així que podeu imaginar que l'oferta és més que variada. Aquí teniu els locals que hi participen i les tapes que ofereixen

Chiri-Mas (passeig Fabra i Puig, 266): Tiki-Taka d'albergínia, carbassó, ceba, xampinyó, pebrot verd i bacó.

Can Cuxart (Costa i Cuxart, 37): Dau d'escudella Maragato.

Bodega Echa Payá (plaça Virrei Amat, 12): Pernil amb paté de bolets.

Boca & Boca (passeig Fabra i Puig, 211): Presa ibèrica.

Mesón Can Meli (Arnau d'Oms, 45): Bisbe blanc i negre barrejat amb pa amb tomàquet i oli d'oliva.

Mesón La Macarena (Torrent de Can Piquer, local 4): Pintxo moruno de carn magra adobada amb espècies naturals, acompanyada d'un ou de guatlla fregit, tomàquet i enciam.

Egarri-Txapeldun (passeig Fabra i Puig, 159): Tatín d'escalivada tèbia amb bacallà a la bilbaïna.

Brande Wurst (passeig Fabra i Puig, 166): Vol-au-vent amb una base de xucrut confitat i farcit de botifarra del Perol.

Los Pinchitos (Doctor Pi i Molist, 57): Pintxo de pa torrat, porc adobat i pebrots de Padrón.

Garciz (Doctor Pi i Molt, 86): Montadito de botifarra de carabassa amb formatge, pesto i sobrassada.

Sibaris (Felanitx, 4):  Massa d'empanada casolana amb diferents farciments.

La Botigueta del Bon Menjar (passeig Verdum, 37): Minientrepà de pa de llavors i tinta de calamar amb salmó fumat.

Sanabria (Lorena, 18): Salsitxa cervela embolicada amb bacó.

L'Antic (passeig Verdum, 12): Calamarsons saltats amb all i bitxo i acompanyats de favetes.

O Novo Pazo (passeig Verdum, 16): Llit de patata cuita, pop i lacó.

El Cisne (passeig Verdum, 24): Base de pa calent amb samfaina, salsitxa i ceba caramel·litzada.

La Bodegueta d'en Miquel (plaça Jardins d'Alfàbia, 3): Làmins de mango, foie i pernil ibèric.

El Abuelo (via Júlia, 4): Pa de coca torrat, verduretes variades, pebrot verd i vermell, all i patates.

La Bodegueta d'en Miquel (Font de Canyelles, 45): Tàrtar de fuet.

Hiper Bocata (via Júlia, 48): Base de pa de motllo torrat amb Frankfurt, quetxup, mostassa, minihamburguesa i formatge de cabra.

Conde Drácula (via Júlia, 68): Patates fregides amanides amb pebre vermell picant, sal fina, pebre negre i all i oli.

El Bon Gust (via Júlia, 93): Torrada de botifarra de ceba.

La Freidu (via Júlia, 94): Filet brasejat amb porro confitat.

Bar Centro (via Júlia 165): Bonítol de tonyina.

Paparazzi Bar (via Júlia, 201): Torrada de pa cruixent amb bacó, pebrot, ceba caramel·litzada, formatge de cabra, cheddar i encenalls de pernil ibèric.

El Raconet (Enric Casanovas, 76): Base de pa, patata i pebrot verd fregits i rotllo de porc farcit de pernil serrà.

La Torrada (Baltasar Gracián, 39): Panet farcit de carn de pintxo adobada a l'estil La Torrada i patates fregides.

Casa Antonio (Argullós, 45): base de pa torrat amb foie i filet ibèric.

La Taverna Andalusa (Baltasar Gracián, 2): Tapa Alpujarreña.

SAGI (Alhucemas, 38): Patates de la Trini.

Expressate (Chafarinas, 16): Pa rústic, maionesa, enciam, tomàquet, pebrot del piquillo, bonítol i anxoves.

Bar Viki (Platja d'Aro, 14): Pa de pagès, cansalada i pebrot verd.

Ca la Sònia (Aiguablava, 56): Morro de porc fregit amb sal i pebre negre.

També t'agradarà

  • Bars de tapes
Els millors bars de tapes
Els millors bars de tapes
Per molts són una religió i una excusa per per trobar-se amb amics. Aquí hi trobareu les millors tapes de Barcelona Quimet i Quimet Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts. La Esquinica Aquesta tasca aragonesa és un referent de la gastronomía popular de Nou Barris. No agafen reserves (cal agafar número i esperar una estona al carrer amb un lletreret que posa: “salica de espera” penjant d’un plataner). Cambrers genials. –T.M El Xampanyet El xampanyet i el vermut reguen les tapes senzilles, però efectives, d'aquest indret que aplega tant a turistes com a nadius. El Jabalí This deli bar, which is reminiscent of Parallel in its heyday, is a great place to eat wonderful tapas – try the patatas bravas, the chicken salad and the cured  sausage – while sipping on good wine. It’s also a nice place to sit on the terrace and do some serious people-watching. Pan & Oli In the heart of the Sants neighbourhood, this tapas bar gets back to roots of Catalan tradition with a playful and creative touch. And they actually do it very well. Their signature dishes include their tapas – including patatas bravas whipped up and served in a glass – and a highly recommendable set lunch menu. Las Delicias Hi fan u
Cervesa i tapes vegetarianes
Cervesa i tapes vegetarianes
Birra artesana i maridatge sense carn La febre per la cervesa artesana ja fa estona que dura. Per això, i perquè els dos socis de l'Ale & Hop, l'Albert Coromina i el Giles Brown, són un parell de culs inquiets, han fet un salt més llarg. Dins aquest bar, acompanyen les birres de categoria marca de la casa amb plats vegetarians del mateix nivell. Coques de verdures ecològiques, hummus generosos, hamburgueses de seitan que res tenen a envejar a les de carn i pa fet a casa a preus raonables. Difícil de superar tanta excel·lència, oi? La parella  ja ha pujat a sobre d'un altre fenomen, els brunch. Des de fa unes setmanes, en aquesta cerveseria del barri de Sant Pere, hi podeu esmorzar com uns reis els diumenges i aviat, els dissabtes. A part del cafè de filtre selecte que serveixen, podeu anar maridant amb cerveses cadascun dels plats d'aquests esmorzars de forquilla sense animals. Deu varietats de cervesa en tiradorSi encara no hi heu anat mai, la varietat de cerveses de l'Ale & Hop us deixarà ben astorats. Ofereixen sempre deu varietats que canvien cada setmana. Pel que fa a estils de cervesa, no hi falten mai una cervesa rossa, una de blat, la negra, la torrada i una IPA. Però el més identificatiu del local és que, igual que al Mosquito, el restaurant de tapes orientals propietat del Giles, sempre hi trobareu dues cerveses de casc. És a dir, punxades directament del barril, sense afegir-hi el gas que provoca la pressió, una modalitat molt típica de les cerveses angleses. Per s
Publicitat
Noves tapes a Gràcia
Noves tapes a Gràcia
La nova –i bona– tapa catalana arrela amb força a Gràcia: us recomanem quatre bars per comprovar-ho Alguna cosa està canviant a Gràcia. Si bé el territori sonor es caracteritza per una escena nocturna i musical notable, en el tema gastronòmic autòcton sempre ha coixejat: restaurants iraquians, xinesos, coreans, bascos, indis, hitites i nepalesos són part del paisatge quotidià. I si Gràcia fos una nació, el plat nacional seria el xauarma. Carns a la brasa i tapes de batalla, més olioses que bones, són la representació catalana. Fins ara. En els darrers mesos, una fornada de cuina renovadora amb arrels catalanes i format tapa s'ha instaŀlat a Gràcia (hem parlat de Pepa Tomate i Lata-Berna). I la cosa no s'atura aquí, en donem fe. Els platets tel·lúrics      És una tendència: molts cuiners joves i veterans, més que impactar el client amb imaginació desfermada i escumes, prefereixen desenterrar les arrels. Més concretament les del platillo català, i les apliquen al format ració, amb producte de temporada i elaboracions molts escrupoloses, i un polsim de creació. Parlem de llocs com el Districte Born, El Bar o Pan & Oli. També la Polleria Fontana. Els avis de Nil Ros van tenir una botiga d'aviram al Gran de Gràcia d'abans de la Guerra Civil, i ara ell els ret homenatge amb aquest gastrobar ampli, d'aires de masia urbana. "Es tracta de fer les coses com Déu mana", explica, per puntualitzar que "tot és fet al moment, sense excessos d'oli". Ros em corrobora "la falta de ll
Els 100 millors bars
Els 100 millors bars
Si alguna cosa no li falta a Barcelona són bars. A tots els barris de la ciutat hi trobem una immensa oferta que en moltes ocasions ens fa dubtar a l'hora de triar. Tant si busqueu bars de tapes i braves com si preferiu fer vins, canyes i vermut, no us perdeu aquesta selecció de 100 locals imprescindibles a la ciutat. I si no voleu beure alcohol, també us hi hem inclòs cafeteries i teteries! Bars de vins Sempre és un bon moment per gaudir d'un bon vi, siguis entès o no Bars de tapes Per molts, una religió i una excusa per per trobar-se amb els amics! Per prendre canyes Els millors assortidors de cervesa de la ciutat Cerveses artesanes Els abeuradors de birra elaborada artesanalment Per menjar patates braves Les 20 millors racions de patates braves de Barcelona Per fer el vermut Els clàssics de la ciutat i els nouvinguts a l'escena vermutaire Els millors pintxos Gran plaer basc en petit format Cocteleries Els millors còctels i els bàrman amb més carisma Teteries 10 establiments on sempre és l'hora del te Temples del cafè 10 cafeteries per satisfer el plaer més fosc El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxo
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat