Els locals de Nou Barris també s'apunten a la tendència d'oferir un dia a la setmana tapes i begudes a preus assequibles. Des del 6 de març i fins a final d'any, tots els dijous de 19 a 22 h teniu una cita a la ruta de tapes Pinxu-Panxo, on podreu tastar una tapa i una beguda (canya, got de vi o aigua) per només 1,95 euros. Hi participen 33 bars i restaurants, així que podeu imaginar que l'oferta és més que variada. Aquí teniu els locals que hi participen i les tapes que ofereixen
Chiri-Mas (passeig Fabra i Puig, 266): Tiki-Taka d'albergínia, carbassó, ceba, xampinyó, pebrot verd i bacó.
Can Cuxart (Costa i Cuxart, 37): Dau d'escudella Maragato.
Bodega Echa Payá (plaça Virrei Amat, 12): Pernil amb paté de bolets.
Boca & Boca (passeig Fabra i Puig, 211): Presa ibèrica.
Mesón Can Meli (Arnau d'Oms, 45): Bisbe blanc i negre barrejat amb pa amb tomàquet i oli d'oliva.
Mesón La Macarena (Torrent de Can Piquer, local 4): Pintxo moruno de carn magra adobada amb espècies naturals, acompanyada d'un ou de guatlla fregit, tomàquet i enciam.
Egarri-Txapeldun (passeig Fabra i Puig, 159): Tatín d'escalivada tèbia amb bacallà a la bilbaïna.
Brande Wurst (passeig Fabra i Puig, 166): Vol-au-vent amb una base de xucrut confitat i farcit de botifarra del Perol.
Los Pinchitos (Doctor Pi i Molist, 57): Pintxo de pa torrat, porc adobat i pebrots de Padrón.
Garciz (Doctor Pi i Molt, 86): Montadito de botifarra de carabassa amb formatge, pesto i sobrassada.
Sibaris (Felanitx, 4): Massa d'empanada casolana amb diferents farciments.
La Botigueta del Bon Menjar (passeig Verdum, 37): Minientrepà de pa de llavors i tinta de calamar amb salmó fumat.
Sanabria (Lorena, 18): Salsitxa cervela embolicada amb bacó.
L'Antic (passeig Verdum, 12): Calamarsons saltats amb all i bitxo i acompanyats de favetes.
O Novo Pazo (passeig Verdum, 16): Llit de patata cuita, pop i lacó.
El Cisne (passeig Verdum, 24): Base de pa calent amb samfaina, salsitxa i ceba caramel·litzada.
La Bodegueta d'en Miquel (plaça Jardins d'Alfàbia, 3): Làmins de mango, foie i pernil ibèric.
El Abuelo (via Júlia, 4): Pa de coca torrat, verduretes variades, pebrot verd i vermell, all i patates.
La Bodegueta d'en Miquel (Font de Canyelles, 45): Tàrtar de fuet.
Hiper Bocata (via Júlia, 48): Base de pa de motllo torrat amb Frankfurt, quetxup, mostassa, minihamburguesa i formatge de cabra.
Conde Drácula (via Júlia, 68): Patates fregides amanides amb pebre vermell picant, sal fina, pebre negre i all i oli.
El Bon Gust (via Júlia, 93): Torrada de botifarra de ceba.
La Freidu (via Júlia, 94): Filet brasejat amb porro confitat.
Bar Centro (via Júlia 165): Bonítol de tonyina.
Paparazzi Bar (via Júlia, 201): Torrada de pa cruixent amb bacó, pebrot, ceba caramel·litzada, formatge de cabra, cheddar i encenalls de pernil ibèric.
El Raconet (Enric Casanovas, 76): Base de pa, patata i pebrot verd fregits i rotllo de porc farcit de pernil serrà.
La Torrada (Baltasar Gracián, 39): Panet farcit de carn de pintxo adobada a l'estil La Torrada i patates fregides.
Casa Antonio (Argullós, 45): base de pa torrat amb foie i filet ibèric.
La Taverna Andalusa (Baltasar Gracián, 2): Tapa Alpujarreña.
SAGI (Alhucemas, 38): Patates de la Trini.
Expressate (Chafarinas, 16): Pa rústic, maionesa, enciam, tomàquet, pebrot del piquillo, bonítol i anxoves.
Bar Viki (Platja d'Aro, 14): Pa de pagès, cansalada i pebrot verd.
Ca la Sònia (Aiguablava, 56): Morro de porc fregit amb sal i pebre negre.