Parc del Fòrum
©Maria DiasParc del Fòrum
  • Llocs d'interès
  • Sant Martí

Parc del Fòrum

El Parc del Fòrum és un gran espai de més de 200.000 metres quadrats on es celebren grans festivals, però on també es passeja, s'hi fa esport i s'aprèn circ

Borja Duñó
Publicitat

Time Out diu

Qui més qui menys coneix el Parc del Fòrum, aquest gran espai de 200.000 metres quadrats que mira al mar, al final de la Diagonal i fronterer amb Sant Adrià de Besòs. Centenars de milers de persones l'han trepitjat en grans esdeveniments com el Primavera Sound, el festival Cruïlla, la Fira d'Abril i Extreme Barcelona, entre molts altres. 

El parc es va construir l'any 2004 com a seu del Fòrum Universal de les Cultures i ha quedat com una de les obres més importants de la Barcelona post-olímpica. Disposa d'espais emblemàtics com la placa fotovoltaica i el seu mirador, el parc dels auditoris, una zona de banys, el Centre de Convencions i l’Auditori Fòrum CCIB, amb capacitat per a 3.000 persones assegudes. 

Activitats a l'aire lliure

Però el Parc del Fòrum no només serveix om una gran esplanada per a celebrar-hi festivals, sinó que també s'hi pot anar a passejar de 7 a 22 h. A més, acull el Museu de Ciències Naturals, La Central del Circ i s'hi poden fer activitats físiques a l'aire lliure. El Bosc Urbà Vertical, l’Escola de submarinisme Océanos, l'Escola de Surf i Paddle Bluesalt, l’Escola d’activitats aquàtiques SUPerando, l’Escola de Vela Port i l'espai Nike Play Now conviden a fer moure el cos.

A sota trobaràs alguns dels esdeveniments que se celebren pròximament al Parc del Fòrum. 

Detalls

Adreça
Edifici Fòrum, Plaça de Llevant
Sant Martí
Barcelona
Transport
El Maresme/Fòrum (M: L4)
Horaris
Cada dia de 7 a 22 h

Què hi ha ara mateix

Festival·B 2024

El Festival·B fa deu anys després de consolidar-se l'any passat al Parc del Fòrum amb un format més ambiciós que de costum. Tornen a ser dos dies, aquesta vegada el 27 i el 28 de setembre, amb una programació que combina pop i rock amb les noves tendències de la música urbana, reunint una vintena llarga d'artistes que conformen el bo i millor del panorama de la música independent estatal.   Cartell del Festival·B 2024 Sou més de guitarres o dels ritmes sincopats amb versos rapejats? Si us van més les sis cordes i els pedals de distorsió, tindreu els indies argentins Él Mató Un Policía Motorizado divendres 27, el mateix dia en què també actua Guillem Gisbert amb el seu nou projecte en solitari, els inclassificables Cupido i altres propostes inquietes com les de Sen Senra, Baiuca, Maria Hein, Melenas i Rodrigo Cuevas. Un cartell eclèctic, el de la primera jornada, que completen Jimena Amarillo, La Élite, Nerve Agent i Rusowsky.  La jornada de dissabte 28 on es nota més el pes de les noves músiques urbanes al festval, serà el torn de dues de les artistes del moment catalanes: Muskhaa i Julieta, que acaben de publicar conjuntament 'Vaya liada', però també hi seran Cruz Cafuné, Abhir, Dalila, Diego 900, La Zowi, Metrika, Ralphie Choo, Soto Asa i Sticky M.A. Quan costen les entrades?  L'abonament general, que costa 117,25 euros, ja s'ha exhaurit, però hi ha una llista d'espera a la qual us podeu apuntar; l'entrada de divendres costa 63,96 euros; i la de dissabte, 69,29 euros. Estan

Robe - Ni Santos Ni Inocentes Tour

Robe Iniesta, que acaba de publicar el seu quart àlbum d'estudi en solitari, 'Se nos lleva el aire' (2023), ha anunciat una extensa gira de presentació que passarà per Barcelona. El concert, que tindrà lloc al Parc del Fòrum el 5 d'octubre de 2024 s'emmarca dins el Ni Santos Ni Inocentes Tour, una sèrie de 32 dates amb les quals que recorre l'Estat de maig a novembre.  L'extremeny va ser líder de la mítica banda de rock espanyol Extremoduro, amb els que va signar onze discos des de 1989 a 2013. En solitari, continua atresorant èxits i ja ha publicat 'Lo que aletea en nuestras cabezas' (2015), 'Destrozares, canciones para el final de los tiempos' (2016), el directe 'Bienvenidos al temporal' (2018), Mayéutica (2021), i aquest flamant 'Se nos lleva el aire'. Quan surten a la venda les entrades? El concert, que cal comptar entre les cites musicals multitudinàries d'aquest 2024 a Barcelona, tindrà lloc quan farà exactament dos anys de l'última visita de Robe a la ciutat. Les entrades es posen a la venda el dijous 21 de desembre a partir de les 12 h.   

  • Rock i indie
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà