1. Pa amb sashimi de tomàquet de Carles Abellan
24 hores.
Traiem la massa de la nevera 2 hores abans d’utilitzar-la. L’estirem a 0,2 cm i la tallem en rectangles de 4,5 x 14 cm. La coem entre papers sulfuritzats i dues plaques de forn, perquè quedi plana i no pugi, a 200 ºC durant 4 minuts. Donem la volta a la placa i cuinem la massa durant 4 minuts més. La reservem en recipients amb gel de sílice.
Després preparem la marinada de tomàquet barrejant 20 g de salsa de soja, 5 de vinagre d'arròs, 30 d'oli verge extra i 3 g d'oli de sèsam. Traiem els pètals dels tomàquets i tallem cada tomàquet en quadrats de 4 x 4 cm. Marinem els tomàquets amb l’elaboració anterior durant 15 minuts. Ho escorrem i ho reservem fins a emplatar.
Abellan us recomana que acabeu el plat amb una mica de wasabi a sobre de cada tomàquet, una línia de ceba tendra i uan altra de porradell. Boníssim!