1. Melia Barcelona
    Francisco Guerrero Tanco | Spa
  2. MELIA BARCELONA
    Francisco Guerrero | spa I

Hotel Melià

  • Llocs d'interès
  • Sarrià - Sant Gervasi
Publicitat

Time Out diu

Gandules solitàries. A jutjar per la tranquil·litat que s’hi respira, només el deuen conèixer els clients més selectes de l’hotel, de manera que aquest petit gimnàs i spa és indicat si sou a prop de la plaça Francesc Macià i teniu una estona lliure en hores estranyes, com al migdia. Llavors, les dutxes de contrastos, la sauna, el bany turc, les gandules de calor i la piscina banyera d’hidromassatge us semblaran la glòria. A partir de les sis de la tarda, a més, us il·luminaran amb la llum tènue de les espelmes. Per als qui no som hostes de l’hotel, tenen un abonament de 30 € que inclou dos dies sencers d’accés al circuit d’aigües i un massatge.

Detalls

Adreça
Av. Sarrià, 50
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
Transport
Les Corts (M: L3)

Què hi ha ara mateix

Tasteu Rembrandt a la mostra en el seu honor al Torre Melina Gran Meliá

Busqueu un regal per a Sant Jordi que arribi al cor? Feu esperar una mica els vostres éssers estimats i convideu-los el dia 24 d’abril a la inauguració de Dins de la mirada al vestíbul de l’hotel Torre Melina Gran Meliá: una mostra d’arquitectura efímera que ret homenatge a la pintura del gran Rembrandt, fruit de la col·laboració entre el Gran Meliá i el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza. Estarà disponible fins al 4 de maig i també s'acompanyarà de tapes gastronòmiques.La instal·lació interactiva en honor al pintor del segle XVII ha estat dissenyada per alumnes de l’IED de Madrid i consisteix en una cúpula efímera amb llums, ombres, miralls i fotografies que submergeix el visitant en una experiència barroca contemporània.Assaboriu les obres de RembrandtLa gastronomia és un art. I si l’art es convertís en plat? El restaurant L’Amaranta del Torre Melina captura l’essència de les obres de Rembrandt i la transforma en dues tapes. El bou escorxat està fet a base de carn rossa gallega, bolets, salsa holandesa i una esfera de pa negre, acompanyada d’un Whiskey Sour picant. En canvi, Llums i ombres és un dolç: una mousse de stroopwaffle amb gelat de caramel salat, servida amb xampany.Conferència gratuïtaEl dimecres 30 d’abril a les 18.30 h se celebrarà una ponència oberta al públic, impartida per l’historiador Damià Amorós i Albareda. A més, en acabar, podreu tastar les tapes de franc. Us apunteu a aquesta celebració de l’art i la gastronomia?
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà