Acidesa i dolçor

Sembla una contradicció, oi? És la Moritz Sour, una cervesa elaborada amb fruita de temporada que us enamorarà!
Moritz Sour
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Les creacions del Moritz Beer Lab no deixen de sorprendre’ns. L’última bogeria dels mestres cervesers de la casa és la Moritz Sour, una cervesa àcida i refrescant que es convertirà en la vostra millor aliada en els dies de calor. La fruita de temporada –concretament els albercocs i els préssecs naturals– és la protagonista d’aquesta cervesa, que també conté un lleuger toc de canyella i romaní. El resultat és un equilibri perfecte entre l’acidesa i la suau dolçor i, quan la tasteu, us enganxareu al seu gust diferent i aromàtic, ideal per superar els mesos d’estiu.

Amb un grau d’alcohol del 4%, aquesta cervesa té un cos lleuger, una escuma blanca i abundant i un retrogust àcid amb notes afruitades. Us ve de gust acompanyar-la d’alguna cosa per picar? Doncs heu de saber que marida perfectament amb tapes de fregits i plats acompanyats amb maionesa i també és el complement ideal del formatge cremós de vaca. Si ja esteu desitjant tastar-la, no badeu gaire perquè aquesta creació, com moltes de les altres que han anat sortint del Moritz Beer Lab, és temporal i només la podreu gaudir durant un temps limitat. La bona notícia és que ja la podeu trobar fresca i sense pasteuritzar a la Fàbrica Moritz Barcelona.

Gaudiu dels glops més refrescants i sorprenents de l’estiu amb una cervesa àcida i dolça que no us deixarà indiferents. 

Fàbrica Moritz. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat