Backstage és la cocteleria del Teatro Kitchen & Bar. I que no us faci por entrar-hi, perquè disposa d'una entrada independent del restaurant i no cal reserva. L'alegria d'entrar en aquesta barra fina també passa perquè la seva oferta és exquisida i assequible, si tenim en compte que això és una cocteleria d'alta volada, però la majoria dels tragos costen deu euros.
Al capdavant de la barra hi ha el cocteler Álvaro Martos. I si us fan certa prevenció tots aquells còctels que s'han de beure amb manual d'instruccions, entre fum i gadgets, és el vostre home. Perquè el paio és capaç d'inventar-se combinacions de mam de primera qualitat, plenes de caràcter i evocadores de la cocteleria clàssica, sense haver de vendre't motos moleculars ni de canvis d'estat físic.
Un molt bon exemple és el 7 Samurais, una meravella d'equilibris cítrics amb Sake, yuzu, triple seco i suc de llima. Cada trago de la carta està dedicat a una pel·lícula, i jo estic comptant els minuts que em resten per sortir de la feina i fotre'm un Oceans' Eleven, amb Miche Mix, mel picant, llima i mescal. I si us ve de gust un trago clàssic, bé sigui un dry martini, un manhattan o una margarita, el demaneu i llestos!