1. Bar Bodega Manolo
    Foto: Maria DiasBar Bodega Manolo
  2. Bar Bodega Manolo
    Foto: Maria DiasBar Bodega Manolo
  3. Bar Bodega Manolo
    Foto: Maria DiasBar Bodega Manolo

Ressenya

Bar Bodega Manolo

3 de 5 estrelles
  • Bars i pubs | Cellers
  • preu 2 de 4
  • Gràcia
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

A l’extraradi de Gràcia, a dalt de tot del Torrent de les Flors, hi ha una bodega centenària que val la pena visitar. A l’entrada, el sostre vermell amb la barra a mà esquerra i les tines enfosquides del fum de tantes vides, més endavant els menjadors, amb mobles d’època i taules de marbre, i la cuina al fons, com mana la tradició.

Als fogons, en Manolo s’empesca combinacions guanyadores com els musclos saltats amb albergínia , les anarkobraves (patates fregides amb allioli de tinta de cefalòpode,) o el pop amb Parmentier de bolets. L’encerta amb el bacallà amb all  i ens quedem amb les ganes de tastar el filet amb sobrassada, brie, albergínia i mel. També fan coques cruixents amb arengada o foie gras.

Es poden fer mitges racions i reservar per a grups. Al migdia tenen un menú de 13'50 euros, senzill i bo, amb peix del dia de segon, que sempre és d’agrair i no gaire habitual de trobar
pels llocs.

El Bodega Manolo és un local dels de tota la vida, i com que està fora del circuit habitual, l’ambient és molt familiar i el ritme més humà –que no vol dir que hi falti la gresca sinó que tot passa de manera diferent que als bars de moda: que aquí hi ha més ritual que neguit, vaja.

Detalls

Adreça
Torrent de les Flors, 101
Barcelona
08024
Transport
M: Joanic
Horaris
De dt. a dv. de 10 a 16'30h. Ds. de 12.30 a 16.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà