Cap i pots del Bar Canyí
Foto: Great Visuals - Bar CanyíBar Canyí

Ressenya

Bar Canyí

5 de 5 estrelles
  • Bars i pubs | Bars de tapes
  • Sant Antoni
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

En Francesc Beltri i en Nicolás de la Vega, xefs i copropietaris del restaurant creatiu i amb una estrella Michelin Slow & Low de Sant Antoni, han convertit un antic bar de barri humil i familiar en un establiment dedicat a la tradició culinària catalana i castellana. La carta és curta; tres opcions de planxa, dos escabetxos, dues amanides, tres fregits, dos guisats i dues postres. Varia amb les temporades i no hi ha plats fixos, però sempre hi trobareu clàssics de llagrimeta; musclos en escabetx, mandonguilles, cap i pota, escórpora fregida, fricandó... Els preus van des dels 3,5 euros de la gilda fins als 15 euros dels sepionets. Tot i oferir espumosos, blancs, rosats i negres de cellers catalans i espanyols, tenen una especial predilecció pels vins generosos de Jerez. Tampoc hi falten per ser imprescindibles el licor cafè, vermut, ratafia, patxaran, anís, brandi i l'orujo. Amb terrassa.

Detalls

Adreça
Sepúlveda, 107
Barcelona
Barcelona
08015
Transport
Urgell (M: L1)
Preu
€€
Horaris
De dm. a ds. de 13 a 16 h i de 19 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà