Entrepà de milanesa
Foto: Bar FàbulaBar Fàbula

Ressenya

Bar Fàbula

4 de 5 estrelles
  • Bars i pubs
  • El Putget i Farró
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

La Vanesa Zorzoli i en Santiago Macías, amos del consolidat local gracienc de cuina llatinoamericana La Brillantina, han obert un segon negoci especialitzat en entrepans originals i èpics juntament amb en Pedro Colombatti, el cuiner. A la carta, una vuitena de tapes tradicionals (croquetes de pollastre bresat i de bolets, ensaladilla amb bonítol, truita de patates feta al moment, etc.) i set entrepans que van des del clàssic bikini elevat gràcies a una esplèndida mantega d'herbes fins a creacions més personals, com el de cansalada viada, carbassó en miso i poma. La Vanesa i en Pedro són argentins, així que una de les opcions és el sandvitx de milanesa de black angus i maiokimtxi, que ja s'està consolidant com un dels primers 'hits' del Fàbula. I en Santiago és colombià, així que el cafè és d'especialitat i del seu país d'origen. Aquí hi podreu venir a esmorzar, dinar i sopar, i sempre... de faula.

Detalls

Adreça
Ronda del General Mitre, 243
Barcelona
Barcelona
08023
Transport
Lesseps (M: L3
Preu
Horaris
De dm. a dg. de 9.30 a 23.00
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà