La Vanesa Zorzoli i en Santiago Macías, amos del consolidat local gracienc de cuina llatinoamericana La Brillantina, han obert un segon negoci especialitzat en entrepans originals i èpics juntament amb en Pedro Colombatti, el cuiner. A la carta, una vuitena de tapes tradicionals (croquetes de pollastre bresat i de bolets, ensaladilla amb bonítol, truita de patates feta al moment, etc.) i set entrepans que van des del clàssic bikini elevat gràcies a una esplèndida mantega d'herbes fins a creacions més personals, com el de cansalada viada, carbassó en miso i poma. La Vanesa i en Pedro són argentins, així que una de les opcions és el sandvitx de milanesa de black angus i maiokimtxi, que ja s'està consolidant com un dels primers 'hits' del Fàbula. I en Santiago és colombià, així que el cafè és d'especialitat i del seu país d'origen. Aquí hi podreu venir a esmorzar, dinar i sopar, i sempre... de faula.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Ronda del General Mitre, 243
- Barcelona
- Barcelona
- 08023
- Transport
- Lesseps (M: L3
- Preu
- €
- Horaris
- De dm. a dg. de 9.30 a 23.00
Discover Time Out original video