1. Bar La Polla
    Foto: Ricard Martín Bar La Polla
  2. El Pollo i La Polla, barres germanes i avícoles
    Foto: Ricard Martín El Pollo i La Polla, barres germanes i avícoles
  3. "Uooo, bonítol és"... Una delícia freda del Bar La Polla
    Foto: Ricard Martín "Uooo, bonítol és"... Una delícia freda del Bar La Polla

Ressenya

Bar La Polla

4 de 5 estrelles
  • Bars i pubs | Bars de tapes
  • El Raval
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

El Bar El Pollo pica pedra des del 2021 i s'ha llaurat la justa reputació de ser un dels bars de tapes més sòlids de Barcelona. I ara té una germana petita: el Bar La Polla és porta amb porta del Pollo, i té una vocació de barra pura i dura, amb bon beure i tapes fredes, explica Aimar Córdoba, el propietari. És al cor del Raval, on hi hagué el Bar Jarana, un d'aquells bocins de l'antic barri Xino ja desaparegut. 

La vocació freda és forçosa: només tenen llicència C1, sense cuina calenta, i per això han tret el seu millor repertori de salaons, confitats en vinagre, ensaladilles i truites. Amb el seu inseparable cap de cuina, en Javier Sánchez, han endegat una carta curta amb embotit i peixos curats, escabetxos, ensaladilla russa, amanida murciana (tomàquet en conserva, ou i tàperes) i seitons en vinagre –amb salsa d'oliva gordal triturada amb tela!–, que és per sucar-hi pa. El bonítol curat amb piperrada –llit de pebrots escalivats– és una delícia refrescant, i del llom de porc curat te'n fotries un quilo. Tiren la canya amb destresa sobrenatural, i el repertori de còctels és ben fet, curt i personal: un expresso martini amb orujo de cafè, pisco sour, vermuts amb Cynar... És una cantonada de bar amb tradició: aquí hi van beure durant 40 anys els assistents a La Paloma, i així seguiran, per sort.  

Detalls

Adreça
Barcelona
Horaris
Cada dia de 18 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà