Aquesta restaurant-cocteleria és el producte de la unió de Tato Giovannoni (Florería Atlàntica de Buenos aires) i Diego Cabrera (Salmon Guru, a Madrid), els dos bartenders argentins més rellevants del món. El resultat són meravelles d’aspecte auster i sabors nous, dedicats als països que van enviar immigrants a Argentina: com el Grècia, una redefinició del Dry Martini a còpia de macerar metaxa i tsipouro amb fulles de parra i tàpera. Com beure’s el Mediterrani d’un glop i que et pugi al cap. Aquí estan molt més concentrats a treballar els sabors dels licors –que infusionen amb virtuositat– i les seves combinacions, que no pas a fer guarniments plens de gadgets.
A dalt, La sobrietat de Brasero –ciment, maó, fusta– es correspon amb una cuina de brasa i graella argentina, però europeïtzada i amb personalitat. Per exemple, uns saborosos entrants d'embotits gurmet –botifarra blanca, negra i paté de foie, que casen de meravella amb vegetals adobats– i unes anques de granota a la Provençal suaus i delicades, que guanyen per tres salts al fregit que es menja al Delta. Cal tastar els lletons a la brasa: en una dimensió de sabor, cruixent/greix i cocció com mai no les havia menjat a Barcelona.